КаталогКниг.РФ

Книга: The Life of Cheese (Heather Paxson) ; Ingram

Книга: The Life of Cheese (Heather Paxson) ; Ingram

2568 р.


Цены

Цена от 2568 р. до 2568 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

2568 р.
электронная книга | скачать фрагмент
наличие уточняйте
31.12.2021
AliExpress

5/5

Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Яндекс.Маркет

5/5

Мегамаркет

5/5

Как купить или где мы находимся +

Описание

Cheese is alive, and alive with meaning. Heather Paxson’s beautifully written anthropological study of American artisanal cheesemaking tells the story of how craftwork has become a new source of cultural and economic value for producers as well as consumers. Dairy farmers and artisans inhabit a world in which their colleagues and collaborators are a wild cast of characters, including plants, animals, microorganisms, family members, employees, and customers. As «unfinished» commodities, living products whose qualities are not fully settled, handmade cheeses embody a mix of new and old ideas about taste and value. By exploring the life of cheese, Paxson helps rethink the politics of food, land, and labor today.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

Автор(ы)
ИздательIngram
СерияCalifornia Studies in Food and Culture
Форматы электронной версииEPUB
ISBN9780520954021

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    1 ms.

    Книги где автор: Heather Paxson

    Искать всё

     

    Похожие товары

    Кулинария - издательство "Ingram" »

    1 ms.

    Кулинария

    Категория 2054 р. - 3081 р.

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    148 ms