Книга: The Life of Cheese (Heather Paxson) ; Ingram
Цены
Цена от 2568 р. до 2568 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 2568 р. электронная книга | скачать фрагмент | наличие уточняйте 31.12.2021 |
AliExpress 5/5 | ||
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Яндекс.Маркет 5/5 | ||
Мегамаркет 5/5 | ||
Описание
Cheese is alive, and alive with meaning. Heather Paxson’s beautifully written anthropological study of American artisanal cheesemaking tells the story of how craftwork has become a new source of cultural and economic value for producers as well as consumers. Dairy farmers and artisans inhabit a world in which their colleagues and collaborators are a wild cast of characters, including plants, animals, microorganisms, family members, employees, and customers. As «unfinished» commodities, living products whose qualities are not fully settled, handmade cheeses embody a mix of new and old ideas about taste and value. By exploring the life of cheese, Paxson helps rethink the politics of food, land, and labor today.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
Автор(ы) | Heather Paxson |
Издатель | Ingram |
Серия | California Studies in Food and Culture |
Форматы электронной версии | EPUB |
ISBN | 9780520954021 |
1 ms.
Книги где автор: Heather Paxson
Похожие товары
Кулинария - издательство "Ingram" »
1 ms.
Кулинария
Категория 2054 р. - 3081 р.