Food Safety, Risk Intelligence and Benchmarking (Sylvain Charlebois)
5910 р.
Автор(ы): Sylvain Charlebois;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 978-1-119-07109-9
ID: SKU1871731
Добавлено: 30.12.2023
Цены
Цена от 5910 р. до 5910 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 5910 р. 7387 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
This book comprehensively argues for more future benchmarking between nations. Since the initial food safety benchmarking report was published in 2008, the sharing of data and protocols among nations has dramatically increased. It was intended to identify and evaluate common elements among global food safety systems. More specifically, benchmarking identifies those countries that employ comparatively best practices to assess, manage, and communicate the risks related to the safety of food and their respective food systems. The overarching intent of this benchmarking assessment, however, is to stimulate exchange and discussion on food safety performance among nations.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
ISBN | 978-1-119-07109-9 |
Автор(ы) | Sylvain Charlebois |
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 4728 р. - 7092 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »
Пищевая промышленность
Категория 4728 р. - 7092 р.