Analysis of Food Toxins and Toxicants (Группа авторов)
23612 р.
Автор(ы): Группа авторов;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 978-1-118-99271-5
ID: SKU1872257
Добавлено: 30.12.2023
Цены
Цена от 23612 р. до 23612 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 23612 р. 29515 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
Analysis of Food Toxins and Toxicants consists of five sections, providing up-to-date descriptions of the analytical approaches used to detect a range of food toxins. Part I reviews the recent developments in analytical technology including sample pre-treatment and food additives. Part II covers the novel analysis of microbial and plant toxins including plant pyrrolizidine alkaloids. Part III focuses on marine toxins in fish and shellfish. Part IV discusses biogenic amines and common food toxicants, such as pesticides and heavy metals. Part V summarizes quality assurance and the recent developments in regulatory limits for toxins, toxicants and allergens, including discussions on laboratory accreditation and reference materials.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
ISBN | 978-1-118-99271-5 |
Автор(ы) | Группа авторов |
Книги где автор: Группа авторов
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 18889 р. - 28334 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »