Water Activity in Foods (Группа авторов) ; John Wiley & Sons Limited
19127 р.
Автор(ы): Группа авторов;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9781118823385
ID: SKU927606
Добавлено: 23.08.2021
Цены
Цена от 19127 р. до 19127 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 19127 р. 23909 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
This second edition of Water Activity in Foods furnishes those working within food manufacturing, quality control, and safety with a newly revised guide to water activity and its role in the preservation and processing of food items. With clear, instructional prose and illustrations, the book’s international team of contributors break down the essential principles of water activity and water–food interactions, delineating water’s crucial impact upon attributes such as flavor, appearance, texture, and shelf life. The updated and expanded second edition continues to offer an authoritative overview of the subject, while also broadening its scope to include six newly written chapters covering the latest developments in water activity research. Exploring topics ranging from deliquescence to crispness, these insightful new inclusions complement existing content that has been refreshed and reconfigured to support the food industry of today.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
Автор(ы) | Группа авторов |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
Форматы электронной версии | |
ISBN | 978-1-118-82338-5 |
Книги с похожим названием
Книги где автор: Группа авторов
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 15301 р. - 22952 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »