КаталогКниг.РФ

Consider the Fork. A History of How We Cook and Eat (Wilson Bee) ; Penguin, 2013

Книга: Consider the Fork. A History of How We Cook and Eat (Wilson Bee) ; Penguin, 2013

от 2584 р. до 3714 р.


Сравнить цены

Цена от 2584 р. до 3714 р. в 3 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Лабиринт

5/5

2825 р. 4036 р.
Яндекс.Маркет

5/5

3714 р.
МАЙШОП

5/5

2584 р. 3975 р.
Читай-город

5/5

Как купить или где мы находимся +

Описание

Bee Wilson is the food writer and historian who writes as the 'Kitchen Thinker' in the Sunday Telegraph, and is the author of Swindled!. Her charming and original new book, Consider the Fork, explores how the implements we use in the kitchen have shaped the way we cook and live.
This is the story of how we have tamed fire and ice, wielded whisks, spoons, graters, mashers, pestles and mortars, all in the name of feeding ourselves. Bee Wilson takes us on an enchanting culinary journey through the incredible creations, inventions and obsessions that have shaped how and what we cook. From huge Tudor open fires to sous-vide machines, the birth of the fork to Roman gadgets, Consider the Fork is the previously unsung history of our kitchens.
Bee Wilson writes a weekly food column, 'The Kitchen Thinker' in The Sunday Telegraph, for which she has three times been named the Guild of Food Writers Food Journalist of the Year. Her previous books include The Hive: The Story of the Honeybee and Us and Swindled!. Before she became a food writer, she was a Research Fellow in History at St John's College, Cambridge. She has also been a semi-finalist on Masterchef. Her favourite kitchen implement is currently the potato ricer.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN9780141049083
Автор(ы)
ИздательPenguin
Год издания2013
Обложкамягкая обложка
Кол-во страниц406

Отзывы (1)

  • 5/5

    Увлекательная книга, под обложкой которой находится именно то, что на ней написано: история кастрюль, холодильников, кухонных ножей, газовых духовок и десятков других вещей. Она прекрасно объясняет, как используемые нами пищевые технологии меняют наш образ жизни и наоборот. Использование вилок изменило наши зубы
    ножи формируют китайскую культуру питания, которая сильно отличается от европейской
    холодильники изменили наше представление о еде. В книге есть свои мнения - в основном о том, что мы должны больше готовить, и немного о том, что старомодные способы - самые лучшие, - что вполне понятно, учитывая интересы автора, но на самом деле она пишет о еде и кулинарии с такой красотой и продуманностью, что точное содержание не имеет значения.

    0    0

Добавить отзыв



Книги где автор: Wilson Bee

Искать всё

 

Кулинария. Ремесла - издательство "Penguin"

Категория 2067 р. - 3100 р.

Книги на английском языке - издательство "Penguin" »

Кулинария. Ремесла

Категория 2067 р. - 3100 р.

ADS
закладки (0) сравнение (0)

 

preloader

37 ms