КаталогКниг.РФ

Lamb Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm (William R. Jones) ; Bookwire

Книга: Lamb Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm (William R. Jones) ; Bookwire


Цены

МагазинЦенаНаличие
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

"Lamb Slaughtering, Cutting, Preserving, and Cooking on the Farm" by William R. Jones, H. Russell Cross, E. Curtis Green, Anthony Kotula, R. L. West. Published by Good Press. Good Press publishes a wide range of titles that encompasses every genre. From well-known classics & literary fiction and non-fiction to forgotten−or yet undiscovered gems−of world literature, we issue the books that need to be read. Each Good Press edition has been meticulously edited and formatted to boost readability for all e-readers and devices. Our goal is to produce eBooks that are user-friendly and accessible to everyone in a high-quality digital format.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN4066338081759
Автор(ы)
ИздательBookwire
Форматы электронной версииFB2.ZIP,FB3,EPUB,IOS.EPUB,TXT.ZIP,RTF.ZIP,A4.PDF,A6.PDF,MOBI.PRC,TXT

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где автор: William R. Jones

    Искать всё

     

    Языкознание

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    215 ms