Asian Noodles. Science, Technology, and Processing (Gary Hou G.) ; John Wiley & Sons Limited
18854 р.
Автор(ы): Gary Hou G.;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 9780470634363
ID: SKU633911
Добавлено: 23.08.2021
Цены
Цена от 18854 р. до 18854 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 18854 р. 23568 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
In Asian Noodles: Science, Technology and Processing, international experts review the current knowledge and offer comprehensive cutting-edge coverage on Asian noodles unmatchable in any publication. The authors cover an array of topics including breeding for noodle wheat, noodle flour milling, noodle flour quality control and analysis, noodle processing, sensory and instrumental measurements of noodle quality, the effects of wheat factors on noodle quality, packaging and storage, nutritional fortification of noodle products, noodle flavor seasoning, and noodle plant setup and management.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
Автор(ы) | Gary Hou G. |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
Форматы электронной версии | |
ISBN | 978-0-470-63436-3 |
Технические науки - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 15083 р. - 22624 р.
Техническая литература - издательство "John Wiley & Sons Limited" »