КаталогКниг.РФ

Handbook of Food Science and Technology 2 (Gerard Brule)

Книга: Handbook of Food Science and Technology 2 (Gerard Brule)

13152 р.


Цены

Цена от 13152 р. до 13152 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

13152 р. 16440 р.
электронная книга | скачать фрагмент
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

This book is a source of basic and advanced knowledge in food science for students or professionals in the food science sector, but it is also accessible for people interested in the different aspects concerning raw material stabilisation and transformation in food products. It is an updated and translated version of the book «Science des aliments» published in 2006 by Lavoisier. "Science des aliments" is a general and introductory food science and technology handbook, based on the authors' Masters and PhD courses and research experiences. The book is concise, pedagogical and informative and contains numerous illustrations (approximately 500 original figures and tables). In three volumes), it summarizes the main knowledge required for working in food industries as scientists, technical managers or qualified operators. It will also be helpful for the formation of students in food science and biotechnologies (bachelor's and master's degree).

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN978-1-119-28523-6
Автор(ы)

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



     

    Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

    Категория 10521 р. - 15782 р.

    мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    8 ms