КаталогКниг.РФ

Handbook of Food Science and Technology 3 (Группа авторов)

Книга: Handbook of Food Science and Technology 3 (Группа авторов)

13353 р.


Цены

Цена от 13353 р. до 13353 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

13353 р. 16692 р.
электронная книга | скачать фрагмент
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expectations of its products; with the use of separation and assembly technologies, food technologists and engineers now increasingly understand and control the preparation of a large diversity of ingredients using additional properties to move from the raw materials into new food products. Taking into account the fundamental basis and technological specificities of the main food sectors, throughout the three parts of this book, the authors investigate the biological and biochemical conversions and physicochemical treatment of food from animal sources, plant sources and food ingredients.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN978-1-119-29621-8
Автор(ы)

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где автор: Группа авторов

    Искать всё

     

    Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

    Категория 10682 р. - 16023 р.

    мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    13 ms