Handbook of Food Science and Technology 3 (Группа авторов)
13353 р.
Автор(ы): Группа авторов;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 978-1-119-29621-8
ID: SKU1872444
Добавлено: 30.12.2023
Цены
Цена от 13353 р. до 13353 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 13353 р. 16692 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expectations of its products; with the use of separation and assembly technologies, food technologists and engineers now increasingly understand and control the preparation of a large diversity of ingredients using additional properties to move from the raw materials into new food products. Taking into account the fundamental basis and technological specificities of the main food sectors, throughout the three parts of this book, the authors investigate the biological and biochemical conversions and physicochemical treatment of food from animal sources, plant sources and food ingredients.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
ISBN | 978-1-119-29621-8 |
Автор(ы) | Группа авторов |
Книги где автор: Группа авторов
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 10682 р. - 16023 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »