КаталогКниг.РФ

Global Cheesemaking Technology (Группа авторов)

Книга: Global Cheesemaking Technology (Группа авторов)

19269 р.


Цены

Цена от 19269 р. до 19269 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

19269 р. 24086 р.
электронная книга | скачать фрагмент
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and Characteristics reviews cheesemaking practices, and describes cheeses and the processes from which they are manufactured. In addition, the book examines new areas to stimulate further research in addition to the already established knowledge on the scientific principles on cheesemaking. Part I provides an account on the history of cheese, factors influencing the physicochemical properties, flavour development and sensory characteristics, microbial ecology and cheese safety, traceability and authentication of cheeses with protected labels, and traditional wooden equipment used for cheesemaking, while an overview of the cheesemaking process is also presented. Part II describes 100 global cheeses from 17 countries, divided into 13 categories. The cheeses described are well-known types produced in large quantities worldwide, together with some important locally produced, in order to stimulate scientific interest in these cheese varieties. Each category is presented in a separate chapter with relevant research on each cheese and extensive referencing to facilitate further reading.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN978-1-119-04617-2
Автор(ы)

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где автор: Группа авторов

    Искать всё

     

    Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

    Категория 15415 р. - 23122 р.

    мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    173 ms