Guide to Foodborne Pathogens (Группа авторов)
14916 р.
Автор(ы): Группа авторов;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 978-1-118-68484-9
ID: SKU1872214
Добавлено: 30.12.2023
Цены
Цена от 14916 р. до 14916 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 14916 р. 18645 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
Guide to Foodborne Pathogens covers pathogens-bacteria, viruses, and parasites-that are most commonly responsible for foodborne illness. An essential guide for anyone in the food industry, research, or regulation who needs to ensure or enforce food safety, the guide delves into the nature of illnesses, the epidemiology of pathogens, and current detection, prevention, and control methods. The guide further includes chapters on new technologies for microbial detection and the globalization of the food supply, seafood toxins, and other miscellaneous agents.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
ISBN | 978-1-118-68484-9 |
Автор(ы) | Группа авторов |
Книги где автор: Группа авторов
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 11932 р. - 17899 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »