КаталогКниг.РФ

Handbook of Pineapple Technology (Группа авторов)

Книга: Handbook of Pineapple Technology (Группа авторов)

13966 р.


Цены

Цена от 13966 р. до 13966 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

13966 р. 17458 р.
электронная книга | скачать фрагмент
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

Pineapple is the third most important tropical fruit in the world, with production occurring throughout the tropics. The demand for low acid fresh pineapples and its processed products is one of the fastest growing markets, especially in Europe and North America. This book provides an in depth and contemporary coverage of knowledge and practices in the value chain of this popular fruit, from production through to consumption. The chapters explore all the most recent developments in areas such as breeding, novel processing technologies, postharvest physiology and storage, packaging, nutritional quality and safety aspects. An outstanding team of authors from across the globe have contributed to make this the definitive pineapple handbook. Handbook of Pineapple Technology: Production, Postharvest Science, Processing and Nutrition is the ultimate guide for scientists in the food industries specializing in fruit processing, packaging and manufacturing. It is also a useful resource for educators and students of food technology and food sciences as well as research centers and regulatory agencies around the world.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN978-1-118-96736-2
Автор(ы)

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где автор: Группа авторов

    Искать всё

     

    Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

    Категория 11172 р. - 16759 р.

    мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    173 ms