Extrusion Processing Technology (Jean-Marie Bouvier)
16254 р.
Автор(ы): Jean-Marie Bouvier;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 978-1-118-54177-7
ID: SKU1872050
Добавлено: 30.12.2023
Цены
Цена от 16254 р. до 16254 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 16254 р. 20318 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
The only up-to-date book on this important technology, Extrusion Processing Technology: Food and Non-Food Biomaterials bridges the gap between the principles of extrusion science and the practical «know how» of operational engineers and technicians. Written by internationally renowned experts with over forty years of experience between them, this valuable reference for food scientists, food engineers, chemical engineers, and students includes coverage of new, greener technologies as well as case studies to illustrate the practical, real-world application of the principles in various settings.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
ISBN | 978-1-118-54177-7 |
Автор(ы) | Jean-Marie Bouvier |
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 13003 р. - 19504 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »