КаталогКниг.РФ

Trait-Modified Oils in Foods (Группа авторов)

Книга: Trait-Modified Oils in Foods (Группа авторов)

14213 р.


Цены

Цена от 14213 р. до 14213 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

14213 р. 17766 р.
электронная книга | скачать фрагмент
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

In recent years, the food industry has made substantial advances in replacing partially hydrogenated oils, high in trans-fatty acids, in foods. Trait-modified oils were then developed to produce trans-fat free, low saturated functional oils. Trait-modified Oils in Foods offers top line information on the sources, composition, performance, health, taste, and availability of modified next generation oils. Coverage extends to public policy development, discussions of real world transition to healthy oils by food service and food processing industries and the future of trait-modified oils. The book provides solutions to food companies with the potential of improving the health benefits of foods through eliminating trans-fats and reducing saturated fats from formulations. A landmark resource on modified next-generation, trait-modified oils, this book is essential reading for oil processors, manufacturers and producers, as well as any professional involved in food quality assurance and public health.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN978-1-118-96112-4
Автор(ы)

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где автор: Группа авторов

    Искать всё

     

    Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

    Категория 11370 р. - 17055 р.

    мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    14 ms