КаталогКниг.РФ

Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology (Группа авторов)

Книга: Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology (Группа авторов)

17300 р.


Цены

Цена от 17300 р. до 17300 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

17300 р. 21626 р.
электронная книга | скачать фрагмент
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

Mathematical and Statistical Approaches in Food Science and Technology offers an accessible guide to applying statistical and mathematical technologies in the food science field whilst also addressing the theoretical foundations. Using clear examples and case-studies by way of practical illustration, the book is more than just a theoretical guide for non-statisticians, and may therefore be used by scientists, students and food industry professionals at different levels and with varying degrees of statistical skill.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN978-1-118-43456-7
Автор(ы)

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где автор: Группа авторов

    Искать всё

     

    Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

    Категория 13840 р. - 20760 р.

    мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    18 ms