Mathematical and Statistical Methods in Food Science and Technology (Группа авторов)
17300 р.
Автор(ы): Группа авторов;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 978-1-118-43456-7
ID: SKU1871860
Добавлено: 30.12.2023
Цены
Цена от 17300 р. до 17300 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 17300 р. 21626 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
Mathematical and Statistical Approaches in Food Science and Technology offers an accessible guide to applying statistical and mathematical technologies in the food science field whilst also addressing the theoretical foundations. Using clear examples and case-studies by way of practical illustration, the book is more than just a theoretical guide for non-statisticians, and may therefore be used by scientists, students and food industry professionals at different levels and with varying degrees of statistical skill.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
ISBN | 978-1-118-43456-7 |
Автор(ы) | Группа авторов |
Книги где автор: Группа авторов
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 13840 р. - 20760 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »