Handbook of Drying for Dairy Products (Группа авторов)
13966 р.
Автор(ы): Группа авторов;
Издатель: John Wiley & Sons Limited
ISBN: 978-1-118-93051-9
ID: SKU1871717
Добавлено: 30.12.2023
Цены
Цена от 13966 р. до 13966 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
ЛитРес 5/5 | 13966 р. 17458 р. электронная книга | скачать фрагмент | |
Лабиринт 5/5 | ||
Читай-город 5/5 | ||
МАЙШОП 5/5 | Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года | |
Описание
Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field's principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients. Details the techniques and results of drum drying, spray drying, freeze drying, spray-freeze drying, and hybrid drying Contains the most up-to-date research for optimizing the drying of dairy, as well as computer modelling options Addresses the effect of different drying techniques on the nutritional profile of dairy products Provides essential information for dairy science academics as well as technologists active in the dairy industry
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
ISBN | 978-1-118-93051-9 |
Автор(ы) | Группа авторов |
Книги где автор: Группа авторов
Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"
Категория 11172 р. - 16759 р.
мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »