КаталогКниг.РФ

Handbook of Drying for Dairy Products (Группа авторов)

Книга: Handbook of Drying for Dairy Products (Группа авторов)

13966 р.


Цены

Цена от 13966 р. до 13966 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
ЛитРес

5/5

13966 р. 17458 р.
электронная книга | скачать фрагмент
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

Handbook of Drying for Dairy Products is a complete guide to the field's principles and applications, with an emphasis on best practices for the creation and preservation of dairy-based food ingredients. Details the techniques and results of drum drying, spray drying, freeze drying, spray-freeze drying, and hybrid drying Contains the most up-to-date research for optimizing the drying of dairy, as well as computer modelling options Addresses the effect of different drying techniques on the nutritional profile of dairy products Provides essential information for dairy science academics as well as technologists active in the dairy industry

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

ISBN978-1-118-93051-9
Автор(ы)

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где автор: Группа авторов

    Искать всё

     

    Пищевая промышленность - издательство "John Wiley & Sons Limited"

    Категория 11172 р. - 16759 р.

    мукомольное производство - издательство "John Wiley & Sons Limited" »

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    235 ms