КаталогКниг.РФ

Книга: Food in the Louvre; Flamant, 2009

Книга: Food in the Louvre; Flamant, 2009


Цены

Нет в наличии

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах. Вы можете поискать его на других площадках ниже.


МагазинЦенаНаличие
Лабиринт

5/5

Читай-город

5/5

МАЙШОП

5/5

Один из первых книжных интернет-магазинов, работающий с 2002 года

Как купить или где мы находимся +

Описание

With a foreword by michelin three-star chef paul bocuse, this beautifully illustrated volume celebrates culinary-themed artwork with insightful text and recipes by the grand louvre’s chef yves pinard. A vital element of daily life and one of the great pleasures of the world, food in all its guises has been exalted in works of art for centuries. With a foreword by paul bocuse, this volume serves up a smorgasbord of culinary-themed art-from fruit baskets to sumptuous banquet scenes to images of the hunt and still-life paintings. Yves pinard, head chef of the grand louvre restaurant, provides animated commentary of forty works from the renowned museum and includes a sampling of his own recipes inspired by the paintings. Details from masterpieces such as chardin’s jar of olives and delacroix’s succulent lobsters are complemented by opulent feasts presented against the backdrop of lavish interiors or a simple peasant meal in the countryside.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


О книге

Формат199x196
ПереплётТвёрдый
Год публикации2009
ЯзыкАнглийский
Количество страниц80
ISBN9782081228214
ПереплетТвёрдый
ИздательFlamant
Год издания2009
Кол-во страниц80

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



     

    Альбомы по искусству

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    190 ms