КаталогКниг.РФ

The Noma Guide to Fermentation by Rene Redzepi (Redzepi Rene, Зильбер Дэвид) ; Artisan, 2018

Книга: The Noma Guide to Fermentation by Rene Redzepi (Redzepi Rene, Зильбер Дэвид) ; Artisan, 2018

от 5417 р. до 5500 р.


Сравнить цены

Цена от 5417 р. до 5500 р. в 2 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Лабиринт

5/5

5500 р. 8462 р.
МАЙШОП

5/5

5417 р. 8333 р.
Читай-город

5/5

Как купить или где мы находимся +

Описание

At Noma—four times named the world’s best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now Rene Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Смотри также Характеристики.

Яндекс.Маркет


Видео обзоры (1)

Fermented Black Apples | Noma Guide To Fermentation

Fermented Black Apples | Noma Guide To Fermentationзапуск видео

 

О книге

Формат198x256
ПереплётТвёрдый
Год публикации2018
ЯзыкАнглийский
Количество страниц440
ISBN9781579657185
ПереплетТвёрдый
ИздательArtisan
Год издания2018
Кол-во страниц440
Автор(ы)
Обложкатвердый переплёт

Отзывы (0)

    Добавить отзыв



    Книги где авторы: Redzepi Rene, Зильбер Дэвид

    Искать всё

     

    Книги на английском языке - издательство "Artisan"

    Категория 4333 р. - 6500 р.

    Кулинарные книги на иностранных языках - издательство "Artisan" »

    Книги на английском языке

    Категория 4333 р. - 6500 р.

    ADS
    закладки (0) сравнение (0)

     

    preloader

    7 ms