The Noma Guide to Fermentation by Rene Redzepi (Redzepi Rene, Зильбер Дэвид) ; Artisan, 2018
от 5417 р. до 5500 р.
Автор(ы): Redzepi Rene; Зильбер Дэвид;
Издатель: Artisan
EAN: 978-1-57965-718-5
ISBN: 9781579657185
ID: SKU1121603
Добавлено: 23.07.2022
Сравнить цены
Цена от 5417 р. до 5500 р. в 2 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Лабиринт 5/5 | 5500 р. 8462 р. | |
МАЙШОП 5/5 | 5417 р. 8333 р. | |
Читай-город 5/5 | ||
Описание
At Noma—four times named the world’s best restaurant—every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now Rene Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks. With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health). With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.
Смотри также Характеристики.
Яндекс.Маркет
О книге
Формат | 198x256 |
Переплёт | Твёрдый |
Год публикации | 2018 |
Язык | Английский |
Количество страниц | 440 |
ISBN | 9781579657185 |
Переплет | Твёрдый |
Издатель | Artisan |
Год издания | 2018 |
Кол-во страниц | 440 |
Автор(ы) | Redzepi Rene, Зильбер Дэвид |
Обложка | твердый переплёт |
Книги где авторы: Redzepi Rene, Зильбер Дэвид
Книги на английском языке - издательство "Artisan"
Категория 4333 р. - 6500 р.
Кулинарные книги на иностранных языках - издательство "Artisan" »
Книги на английском языке
Категория 4333 р. - 6500 р.